Bemanning & Rekrytering

Tjänster

Bemanning

Rätt personal

Vi på Crew Bemanning tror på människor och deras kompetensförmågor. Med vår bemanning ser vi till att rätt person finns på rätt plats, när du behöver det. Vi sköter rekryteringen och bemanningen från start till pågående uppdrag. Känner du att bemanningen är lyckad finns möjlighet att anställa personen vilket många av våra kunder oftast gör.

Rätt tillfälle

Under semester, sjukdom eller glapp i anställningar, finns vi på plats och täcker upp. Crew Bemanning anpassar sig efter kundens behov, oavsett om du behöver personal i några få timmar eller under en längre period, så löser vi det. Vi har möjlighet att tillsätta personal med kort varsel.

Rätt kostnad

Med Crew bemanning slipper du extra kostnader så som sjukersättningar och vikarie när du bemannar. Detta i sin tur gör det enkelt för dig att i ett tidigt skede få en bra koll på kostnader för extra personal. Vår bemanningspersonal är försäkrade hos Trygg Hansa under hela uppdragsperioden.

Rätt Arbetsmoral

Vi gör vårt yttersta för att vi och våra anställda ska ha en så trygg och trevlig arbetsplats som möjligt, men mest av allt ser vi till att våra kunder ALLTID är nöjda, oavsett uppdrag. Prova oss redan idag, antingen det handlar om en idé du vill bolla eller ett konkret uppdrag.